Where's My Water? Featuring XYY

Where's My Water? Featuring XYY 1.0

Beheers vuur, olie en water en maak van de schaapjes geen wolvenvoer

De enorm populaire Where's My Water?-reeks is terug. Deze keer niet met Swampy in de hoofdrol, maar een schaap. Ook kom er behalve water flink wat vuur om de hoek kijken.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Schattige karakters
  • Verslavende gameplay
  • Levels zijn afwisselend genoeg
  • Leuk voor zowel kinderen als volwassenen

TEGEN

  • Geen nieuw concept

Excellent
9

De enorm populaire Where's My Water?-reeks is terug. Deze keer niet met Swampy in de hoofdrol, maar een schaap. Ook kom er behalve water flink wat vuur om de hoek kijken.

Olie en water

In dit nieuwe deel van Where's My Water? (WMW?) speel je met het in China populaire schaap XiYangYang (XYY) of met de grote boze wolf. Help XYY ontsnappen of zorg dat de grote boze wolf een lekkere bak schapenvlees krijgt. XYY wil zijn schapenvriendjes redden, maar hij zit vast in een brandende kamer. Zorg dat het water bij XYY's brandslang komt en help hem blussen.

De levels zijn gevuld met zand, lianen die groeien als ze water krijgen, vlammenwerpers en andere power-ups en extraatjes. WMW zit vol leuke levels en blijft net zo verslavend als voorgaande delen.

Dit deel heeft ook een tweede speelbaar karakter in de vorm van de grote boze wolf. Hij heeft alle vrienden van XYY gevangen en is van plan hier een lekker maaltje van te maken. De wolf heeft geen water nodig, maar olie om zijn boor te laten werken. De gameplay van deze levels lijkt op die van XYY, maar is toch net iets anders. Olie is vluchtiger dan water, dus lastiger te bedienen. Ook is de zwaartekracht omgedraaid, dus de olie vliegt uit de grond naar het plafond voor een nog grotere uitdaging.

Regel de stroom

Heb je al andere delen van WMW? gespeeld, dan weet je wat je te wachten staat. Om zaken te verplaatsen, sleep je die met je vinger over het scherm. Net als bij de andere delen is het slim om van tevoren een plan op te stellen. Verdeel je reserves, maak kleine stroompjes en denk goed na over de volgorde.

Schattig en leuk

Net als bij andere Disney-spellen zijn de graphics van WMW? uitstekend. Je krijgt al snel een zwak voor zowel XYY als de wolf terwijl ze geduldig wachten tot jij ze redt. De levels lijken weliswaar op elkaar, maar zijn niet zo repetitief dat je ze snel zat wordt. Muziek en geluidseffecten passen perfect bij het cartoony uiterlijk van het spel.

De formule werkt nog steeds

De gameplay is niet erg vernieuwend, maar Where's My Water? Featuring XYY is uitdagend en verslavend genoeg om bij velen in de smaak te vallen.

Meeste downloads Puzzels voor iphone

Meer
Where's My Water? Featuring XYY

Download

Where's My Water? Featuring XYY 1.0

Beoordelingen about Where's My Water? Featuring XYY